Home behanglamp  
 
   
Starterspakket
U kunt dit starterspakketten eigenlijk ons "succespakket" noemen. Vanaf de start van Behanglamp bevat dit pakket alle ingrediënten om een succesvolle start als Behanglamp verkooppunt te maken.

In dit pakket zitten onze best doorverkochte exemplaren en mogelijkheden om zo compleet mogelijk uw klant te informeren en uw eigen winkel te promoten.

Ruim 200 dealers gingen u voor, waarvan het overgrote merendeel zeer tevreden is en 90% van onze opdrachten binnen 5 werkdagen wordt verzonden.

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen om de pakketten te bekijken. Het Superstart pakket biedt met een kleinere investering dezelfde mogelijkheden als het starterspakket. In dit pakket worden alleen hanglampen van behang aangeboden, u ontvangt wel documentatie over de bestelwijze van kleine kapjes en lampvoeten.
DIT ZIJN SLECHTS VOORBEELDEN, UW PAKKET WORDT GEHEEL GELEVERD MET BEHANG NAAR KEUZE

 
     
 

Als u besluit om een van de 2 starterspakketten te bestellen(uiteraard behang naar eigen keuze) ontvangt u naast een aantrekkelijke korting ook van alles om uw winkel en onze behanglampen te promoten:

  • 2x poster 50x70cm, zie foto
  • 50x verkoopkaart voor winkel, zie foto
  • Vermelding als verkooppunt(dealer) op deze website
  • Catalogus met de volledige werkwijze voor het bestellen van elke kap naar uw keuze en/of de keuze van uw klant
  • Toegang tot het beveiligde gedeelte van onze website

Voor meer informatie neem contact met ons op via het contactformulier op deze website of bel 053-4300551